Tilmelding
Facebook
Instagram

Belønnet med bålmad


14. maj 2023

Årgang 2010 fra Nivå-Kokkedal Fodboldklub i Fredensborg Kommune samlede d.  14 maj 2023 affald ved det grønne område ved Usserød Å. De 10 voksne og 10 børn samlede 8 sække med cigaretskod, pap og papir, dåser og metalrester. Det blev også til en enkelt sut samt en hårbøjle, som en lille pige havde tabt på vejen. Heldigvis mødte de hurtigt hendes far, så de fik den retur, inden den landede i affaldssækken. Overraskende fandt de også en hjulkapsel i åen, selv om der er et stykke til nærmeste vej.

Deltagerne fortæller om turen: ’ Vi deltager for at lære vores fodboldgutter at passe på naturen samt, at hvis man arbejder sammen, kan man have det hyggeligt og tjene penge samtidig. Og også opleve belønning i form af bålmad og is bagefter. Ruten var fantastisk skøn langs å og sø, med udsigt til svaner, samt ænder med ællinger. Desuden glædede vi os over ikke at finde ret meget affald. Der var mere for 2 år siden, hvor vi gik samme rute. Det er en dejlig oplevelse at føle, at vi gør noget godt sammen, men den bedste oplevelse er nok de mange positive kommentarer, vi modtog fra personer, vi mødte, der roste os for indsatsen’.

Om foreningen fortæller deltagerne: ’ Det bedste ved holdet er det gode sammenhold og fællesskabet. Fodboldgutterne bruger mange timer sammen på fodboldbanerne, også uden for træningen, og de har det hyggeligt sammen. På indsamlingsdagen nød vi voksne desuden at lære hinanden bedre at kende samt se, hvordan gutterne hygger sig. Sponsormidlerne skal bruges til hygge på fodboldholdet – en is i forbindelse med et stævne, en sodavand og lignende.’

Deltagerne fortæller endvidere: ’Vi håber at have påvirket vores unge fodboldgutter til IKKE at smide affald i naturen. De er stadig så unge, at de ikke ryger, og de syntes, at det var ulækkert med cigaretskod. Indsamlingsdagen gør os opmærksomme på affaldet, og hvordan det pynter at få det væk. Jeg håber, at vi alle lærer noget af det og dermed er mere opmærksomme fremover. Det var dejligt at opleve gutternes forargelse over det affald, som var smidt undervejs, og ikke mindst i åen. Der gik sport i at fiske ting og sager op af åen, og gutterne var meget stolte over alt det snaskede affald, som de fik op. Vi voksne håber, at renovationspersonalet bærer over med de affaldsposer, som vi stillede til dem - for nogen af dem lugter lidt.’

Nivå-Kokkedal Fodboldklub Årgang 2010
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Nivå-Kokkedal Fodboldklub Årgang 2010 indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 14. maj 2023
Antal samlere: 10 voksne og 10 børn
Antal sække: 8

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer