Tilmelding
Facebook
Instagram

Affaldsturen gav penge til hulahopringe med lys!


13. maj 2022

I Ren Natur går en affaldsindsamling hånd i hånd med motion, frisk luft og muligheden for at gøre en god gerning i sit lokalområde. Men aktiviteten giver samtidig foreningen en økonomisk håndsrækning, hvilket for de fleste foreninger betyder rigtigt meget. Med de ekstra midler kommer nye muligheder for at lave endnu flere lokale medlemsaktiviteter eller indkøbe nyt udstyr. Og i Frederikshavn hos Cirkus Tordenskrald betød det et indkøb af flotte hulahopringe med lys!

Cirkus Tordenskrald er en cirkusklub for børn og unge der gerne vil optræde. Der arbejdes blandt andet med akrobatik, trylleri og jonglering. Klubben er for børn fra alderen 6 år og mange af børnene har deres forældre med, idet aktiviteterne egner sig godt til en fælles familie aktivitet. Klubben blev stiftet i 2018 og fungerer 100% på frivillig basis.

Den Ren Natur ansvarlige i klubben, Hanne Verner, er heller ikke sen til at udtrykke sin glæde over at modtage sponsorpengene for klubbens indsats i Ren Natur. ” Kombinationen af klubaktivitet, pengeindtjening og rydde op i lokalområdet. 2.500 er et KÆMPE beløb for en klub som vores, hvor kontingentet er sat lavt (250 kr), for at alle skal kunne være med”

Cirkus Tordenskralds 18 affaldssamlere var aktive på rute 4 i Frederikshavn by i starten af i maj, hvor der blev bjerget 6 sække fyldt med alt muligt affald – cigaretskod, snus, plastemballage, fastfoodemballage, kapsler, stykker af hårdt plastik, gummi, metal og sugerør. Der var ikke helt så meget affald som forventet, men så blev hvert eneste skod også møjsommeligt fjernet!

På trods af skiftende vejr så var det en rigtig god dag for de 18 seje deltagere.

Det var en rigtig god oplevelse. God og sikker rute, så der var også tid til social snak, uden at skulle være superopmærksom på trafik. Og dejligt med en gratis forfriskning på McDonalds og ikke mindst anerkendelsen fra de forbipasserende, der synes vi gjorde en flot indsats! slutter Hanne Verner, som var klubbens ansvarlige indsamlingsleder.  

Læs mere om den spændende cirkusklub via deres hjemmeside her: Cirkus Tordenskrald

 

Cirkus Tordenskrald
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Cirkus Tordenskrald indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 13. maj 2022
Antal samlere: 18
Antal sække: 6

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer