Tilmelding
Facebook
Instagram

Affaldsruten gav naturligt en større opmærksomhed på affaldshåndtering


07. maj 2022

Vi ved det jo godt alle sammen! Affald skal ikke smides i naturen! Det skal sorteres og i skraldespanden, så det kan blive genanvendt. Men alligevel blev der indsamlet ikke mindre end 6 fyldte sække affald, da 11 medlemmer af Bejstrup/Manstrup borgerforening og forsamlingshus gik Ren Natur rute 2 ved Ørebro og Gøttrup i Jammerbugt Kommune i maj måned.

Foreningen havde tilmeldt sig Ren Natur i foråret og var heldig at få tildelt den rute de allerhelst ville have. Foreningens Ren Natur ansvarlige, Martina Arberg fortæller: ”Vi havde en rigtig god tur, og selvom vi er erfarne samlere, så var det første gang vi gik denne rute. Det var sjovt at se en "landevejs strækning". Tidligere har vi været på rute med turist/motions stier og meget mere aktiv færdsel”

Og selvom man er rutineret på området, så kan man stadig undres: Vi bliver gang på gang overrasket over hvor gammelt noget affald er. Fx., rustne dåser og plastisk med labels som viser årstal.  Men på sådan en indsamling kommer man naturligt til at tale om hvordan vi skal håndtere alt affald korrekt, så det netop ikke ender i rabatter, grøfter, mark-kanter”.

Bejstrup/Manstrup borgerforening er rigtigt glade for at være en del af Ren Natur og det er helt klart fordi det er en aktivitet, som alle generationer i borgerforeningen kan deltage i. På årets indsamling var yngste mand 6 måneder og ældste dame 85 år! Det er også dejligt at få tid til at snakke sammen og så det med at få anerkendelse fra de forbipasserende – det er meget opmuntrende!

Bejstrup/Manstrup borgerforening omfatter også et forsamlingshus og sponsormidlerne fra årets Ren Natur indsamling skal bruges til en "familie-sensommerfest", hvor borgerforeningen er vært.

Hvis du vil vide mere om Bejstrup/Manstrup borgerforening, så kan du følge dem på facebook. Find dem her: Bejstrup/Manstrup Borgerforening Og Forsamlingshus | Facebook

Bejstrup/Manstrup borgerforening
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Bejstrup/Manstrup borgerforening indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 07. maj 2022
Antal samlere: 11
Antal sække: 6

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer