Tilmelding
Facebook
Instagram

Affaldsindsamlinger ’smitter’


03. okt 2020

6 personer og en hund fra Humlebæk Kulturforsyning samlede d. 3. okt. henkastet affald i Humlebæk i Fredensborg Kommune. De fyldte 7 affaldssække med meget plastik, en del stanniol, flasker og dåser, diverse cykellåse, en støttefod samt bedrøvende mange cigaretskod. Ikke mindst omkring stationen var der også mange mundbind.

’Der var væsentligt mere affald end sidste år. Antallet af indsamlere passede dog fint til mængden og der var en virkelig hyggelig stemning. Vi var sågar på udstilling i kulturhuset i pausen efter den nordlige sløjfe.
Lidt forstemmende at se, at der allerede lå affald steder vi havde været på udturen. Men det blæste nu også en del den dag’,
fortæller deltagerne. ’Vi fik rigtig mange positive tilkendegivelser og en del fortalte, at de også selv går ud på egen hånd. Det gav os en fornemmelse af, at vores indsats (med synlige gule veste) har en afsmittende virkning, der får flere og flere til at tage aktivt del i indsatsen for et rarere nærmiljø’.

Humlebæk Kulturforsyning (også kaldet KULTUR3050) er en aktiv forening der skaber spændende og alsidige kulturelle arrangementer i Humlebæk og omegn. Noget sker på KulturStationen, noget på biblioteket – andet i biografen eller på byens spisesteder. De laver også arrangementer under åben himmel (fx på Bjerre Strand eller i form af byvandringer). De er frivilligt “hjemløse” og laver derfor nok nogle anderledes arrangementer end dem som andre foreninger og kulturinstanser laver. Men de samarbejder også MEGET gerne med alle der er enige i at sætte handling bag visionen om at Humlebæk skal være en levende kulturby ved vandet.

Det bedste ved Kulturforsyningen er, at ganske få menneskers indsats skaber utroligt mange arrangementer som hele byen kan deltage i. Koncerter, byvandringer, brætspilaftener, vinsmagninger osv.’, fortæller medlemmerne.  

En lille del af sponsorpengene fra Ren Naturs sponsorer blev anvendt på frokost til deltagerne efter ruten var gennemført. Resten går til at lave kulturelle arrangementer, der skaber mere liv og sammenhold i byen.

Humlebæk Kulturforsyning
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Humlebæk Kulturforsyning indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 03. okt 2020
Antal samlere:
Antal sække:

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer


7654

DELTAGERE i 2022


41

KOMMUNER i 2022


2.058.416

STYKKER AFFALD i 2022


5

SPONSORER i 2022