Tilmelding
Facebook
Instagram

Affaldsindsamling med pant på


19. jun 2021

Lige før sommerferien brugte Andst Ungdoms- og Idrætsforening Event Andst Team det meste af en dag med Ren Natur affaldssække og snappere. Der blev da også god brug for begge dele da det lykkedes teamet at samle ikke mindre en 22 sække med affald. Meget af affaldet blev dog afleveret igen, da der var ikke mindre end 72 dåser/flasker med pant på.

Teamet havde en lang rute på 10 km og det betød at der var meget affald. Udover pantdåser/flasker fandt de meget andet affald som dæk, brød kniv, savklinge, knuste glasflasker, en kæmpe presenning , plast klodskasse, gipsplade, mundbind, snus og snusbøtter, cigaretter, handsker, pap, flamingostykker. Så der var virkelig gevinst den dag.

Teamet undrer sig: ”Der er lige så meget affald som sidste år. Ufatteligt hvor meget der kastes i naturen. Det er utroligt hvad folk beslutter at smide i naturen.”

Vi har spurgt teamet om hvad det bedste ved deres forening er og de svarer: ”Vores værdier og det frivillige arbejde. Og at vi har et godt sammenhold, både i foreningen og i Event Andst Teamet. AUI tager sig tid og bruger ressourcer på at udvikle nye unge frivillige.”

De gode sponsorpenge skal bruges til en teamtur og tøj til de nye medlemmer.


Herunder har vi samlet nogle nøgletal for indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 19. jun 2021
Antal samlere: 11
Antal sække: 22

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer