Tilmelding
Facebook
Instagram

Affaldsindsamling inspirerer og giver sammenhold


22. maj 2022

Ren Natur udbyder affaldsindsamlinger til alle typer af frivillighedsforeninger i Danmark og det sker i samarbejde med kommunerne og konceptets hovedsponsorer McDonalds og SPAR købmændene. 41 kommuner er aktive i samarbejdet i 2022 og en af dem er Holstebro Kommune, hvor der i år er udbudt 8 indsamlingsruter lokalt i kommunen.

En af de foreninger, der har været aktive på en rute i Holstebro i år, er foreningen Change2change, som er en nonprofit organisation med projekter i ind og udland, rettet mod sårbare og udsatte mennesker.

14 deltagere fra deres netværk havde meldt sig til indsamlingen, som foregik i og omkring Thorsminde. Og der kom godt gang i sækkene, hvor affald som eksempelvis net, flasker, mundbind, skodder, poser, gammelt jern, paller samt store mængder plastik i alle afskygninger blev samlet ind. Imponerende 14 sække blev det til – rigtigt flot gået!

Indsamlingslederen hos Change2Change, Morten Duedal Mathiasen, var glad for dagens forløb: Vi havde en rigtig god dag på en overraskende pæn strand og cykelsti. Dog var der mere skrald ved havnen.

Udover de mange sække indsamlet affald, så var turen også med til at styrke gruppens følelse af sammenhold og det gav inspiration til deres videre arbejde. ”Det er dejligt at gøre en forskel samtidig med at vi lærer nyt og få masser af frisk luft” slutter Morten.

Change2Change modtog kr. 3000 for deres store indsats og pengene er blevet øremærket til en oplevelsestur i Givskud Dyrepark til en gruppe af særligt udsatte børn i lokalområdet.

Tusinde tak til Morten og gruppen fra Change2Change for deres fantastiske indsats i Ren Natur!

Hvis du vil vide mere om Change2Change og deres arbejde, så klik ind på deres hjemmeside her: Chance2change – Frivilligt arbejde i udlandet

Change2Change
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Change2Change indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 22. maj 2022
Antal samlere: 14
Antal sække: 12

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer