Tilmelding
Facebook
Instagram

Affald i sigtekornet


26. sep 2020

Stensballe IK Bueskytteafdeling havde affaldet på sigtekornet da de samlede ind med Ren Natur i Horsens kommune d. 26. september.

Vejret var heldigvis med dem og der var masser af skrald på ruten Langelinje, Husodde og vejene der i mellem. 7 fyldte sække blev det til i alt med alt fra cigaretskod, plast, engangskrus, slikposer, dåser og glasskår.

Der var også en gang metal og vinkeljern som det mest mærkelige affald.

Bueskytterne siger selv: ” Det var en god dag. Vi var heldige med vejret, og kunne samle ind uden regn eller bagende sol. De grabbere vi fik tilsendt fungerede rigtig fint, og poserne var en solid kvalitet.”

” Den bedste oplevelse var når man stod sammen til sidst med en bunke fyldte poser og følelsen af et stykke arbejde godt udført.”

Når sponsorpengene er kommet ind på kontoen skal de bruges til nye klubbuer, skydeskiver, pile og andre materialer til klubben.

Bueskytterne er en afdeling af Stensballe Idræts-Klub som startede i 1968. Idrætsklubben er medlem af Danmarks Idræts-Forbund DIF og Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger DGI.

”Vores forening har plads til alle niveauer af ambition, og vores medlemmer kommer alle godt ud af det med hinanden” siger bueskytterne.

Stensballe IK Bueskytteafdeling
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Stensballe IK Bueskytteafdeling indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 26. sep 2020
Antal samlere:
Antal sække:


7654

DELTAGERE i 2022


41

KOMMUNER i 2022


2.058.416

STYKKER AFFALD i 2022


5

SPONSORER i 2022