Tilmelding
Facebook
Instagram

Affald, der ikke bare forsvinder!


18. jun 2023

Igen i år deltager Jammerbugt Kommune i affaldsindsamlingskonceptet Ren Natur, der giver kommunens lokale foreninger mulighed for at samle affald på bestemte områder i kommunen samtidig med at de kan tjene en skilling til klubkassen. Lokalt er der i år 8 ruter og 4 af disse er blevet gennemført i forårssæsonen. En af de foreninger, der allerede har været i gang, er Biersted Landsbyråd!

De valgte den 18. juni som deres indsamlingsdag og her trak 14 deltagere i sikkerhedsvestene og tog fat med snapperne på deres rute 4 ved Vadum i Nordjylland.  

Og det skulle vise sig, at der var affald at finde, idet de 14 frivillige fik fyldt 6 store sække! Der kom mange forskellige ting og sager i disse sække. Mest af alt cigaretskod, slikpapir, plastikemballage og snusposer. Men der blev også fundet 3 sofahynder, 2 sutter og en tandbørste!

Ligesom de øvrige aktive foreninger i Ren Natur er Biersted Landsbyråd glad for at deltage ” Vi havde en rigtig god tur, men varm! Så var det dejligt at SPAR købmanden i Vadum gav os vand og frugt” fortæller Christian Thomasen, som var indsamlingsleder på dagen.

Vi deltog også for 2 år siden og vi er generelt overrasket over at der ikke var endnu mere affald. Vi havde forventet især mange krøllede dåser og knuste flasker. Der var mest mindre affaldsstykker.

Foreningen var glad for at kunne være med til at gøre en forskel og de glæder sig til at skulle bruge de kr. 3.000, som de tjente i sponsorpenge ” Vi samler i øjeblikket ind til et toilet i vores lokale grønne område.” slutter Christian.

Biersted Landsbyråd er en gruppe af borgere i Biersted, der har sat sig som opgave at arbejde aktivt for gennemførelse af udviklingsprojekter, der skal medvirke til at gøre Biersted til et endnu mere attraktivt sted at bo og leve for alle.

Læs mere om dem via deres hjemmeside her. www.bierstedned.dk

Tak for indsatsen til alle fra Biersted Landsbyråd og til de øvrige 3 lokale foreninger i Jammerbugt Kommune, som har samlet affald ind med Ren Natur i forårssæsonen.

Biersted Landsbyråd
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Biersted Landsbyråd indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 18. jun 2023
Antal samlere: 14
Antal sække: 6

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer


7654

DELTAGERE i 2022


41

KOMMUNER i 2022


2.058.416

STYKKER AFFALD i 2022


5

SPONSORER i 2022