Tilmelding
Facebook
Instagram

40 drenge på en mission!


16. maj 2021

Hvor tit er det lige man ser 40 fodbolddrenge med gule veste i vejkanten? Nej, det er ikke særlig tit! Men den første søndag i maj blev det en realitet i området omkring Lønstrup i Hjørring Kommune, da Hjørring FK’s ungdomsafdeling gav næsten 100 frivillige hænder til det lokale miljø. De var tilmeldt Ren Natur og havde fået tildelt rute 1, som gik fra SPAR i Lønstrup og knapt 7 kilometer rundt i terrænet.

Med sig hjem fik de 6 fyldte sække med affald, hvilket var forbavsende lidt affald, i hvert fald i forhold til hvad deltagerne havde forestillet sig, men det er jo kun positivt. Det som kom i sækkene, var primært folks efterladenskaber så som bleer, papkrus, al mulig slags plastik, cigaretskod osv. Drengene fandt også 3 store jernrør, som blev slæbt med sammen med resten af ”fangsten”

På spørgsmålet om hvad det bedste ved dagen var svarede leder Peter Jensen følgende:

Sammenholdet og det at se at de unge mennesker (drenge i 12-13-årsalderen) gå til opgaven med krum hals. Jeg ved ikke om I kan forestille jer at have 40 drenge samlet på én gang, men de klarede det superflot!

Hjørring FK modtager kr. 3000 for deres indsats på dagen og pengene blev brugt til den årlige sommerfest som i år ikke blot havde grillpølser på programmet med også en vaskeægte EM-kamp på skærmen mellem Danmark og Belgien. Festen gjorde ekstra lykke idet Hjørring FK, som så mange andre klubber, længe ikke har været i stand til at samle deres medlemmer til hyggelige sociale aktiviteter på grund af Corona.

Der gennemføres 8 Ren Natur ruter i Hjørring Kommune i 2021. Ruterne er alle sammen fordelt til lokale foreninger og vil blive afviklet i perioden maj til oktober. Se mere info om aktiviteterne i Hjørring her – Ren Natur - Hjørring Kommune

Hjørring FK(årgang 08)
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Hjørring FK(årgang 08) indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 16. maj 2021
Antal samlere: 40
Antal sække: 6

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer


7206

DELTAGERE i 2023


53

KOMMUNER i 2023


1.834.388

STYKKER AFFALD i 2023


6

SPONSORER i 2023