Tilmelding
Facebook
Instagram

Ryttergaarden Ravnkilde


15. maj 2021

Ryttergården Ravnkilde havde ladet hestene stå derhjemme da de 15. maj gik ud på rute 4 i Rebild på Hvidkildevej mellem Haverslev og Mejlby. En rute der var lige tilpas for dem.

Cigaretskod, cigaretpakker, slikpapir, chipsposer, dækrester, dåser, flasker, handsker, mundbind, fastfood emballage, sugerør, træplade, tyggegummi, ispapir, snus var blot noget af det affald de fandt og dertil kom en bøllehat en klud og et dæk.

Rytterne var overraskede over hvor meget affald der lå, men var meget glade for at være med til at gøre en forskel for miljøet. På Ryttergaarden tænker de altid over det og er opmærksom på affald i naturen.

”Vi på Ryttergaarden er vant til at samle skrald rundt omkring for at passe på naturen og særligt for at vores heste ikke spiser noget affald.”

Sammenholdet, de sociale arrangementer og den fælles passion for heste, er det der betyder allermest for foreningen. Når pengene for indsamlingen kommer ind på kontoen skal de bruges på indkøb af en buskrydder. 

Ren Natur takker for indsatsen – I gør en forskel 😊

Ryttergaarden Ravnkilde
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Ryttergaarden Ravnkilde indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 15. maj 2021
Antal samlere: 10
Antal sække: 10

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer