Tilmelding
Facebook
Instagram

Man lærer ved at udføre


15. aug 2021

5 voksne og 16 børn fra Toftegårdens 4H klub samlede d. 15. aug. affald omkring Vridsløselille i Albertslund Kommune. De fyldte hele 16 sække med plastik fra mad, slik og meget andet, papir, cigaretskod, dåser, flasker og forskellige metalrester.
’Det var en rigtig god oplevelse. Vi fik set og snakket om alt det, der smides væk. Affaldsindsamlingen passer godt med det vi ellers laver i 4H med natur, miljø, fødevarer og dyr’, fortæller deltagerne.

’Motivationen for at deltage var, at det er vigtigt med en mere ren natur. Børnene synes også det var mange penge vi får for det, og de havde mange gode forslag til en fælles oplevelse Det bedste var sammenholdet omkring aktiviteten og oplevelsen. Vores motto er at lære ved at udføre og det passer også godt med denne aktivitet. Vi har en undren over at meget affald stadig smides i naturen.’, fortæller deltagerne.

I Toftegårdens 4H har de aktivitetsdage, hvor klubbens børn sammen med en eller flere voksne, laver fælles aktiviteter omkring pasning af dyr, dyrkning af jorden og forståelse af natur og miljø. Børnene er med i planlægningen og deltager i alle aktiviteter, og de unge står ofte for at afholde de forskellige arrangementer.

Det bedste ved foreningen er sammenholdet omkring aktiviteter og oplevelser, samt at man lærer og udfører en masse omkring natur, dyr og miljø, synes medlemmerne.

Sponsormidlerne på 3000 kr vil foreningen bruge på en udflugt med 4H klubbens medlemmer, måske til Sagnlandet Lejre.

Toftegårdens 4H klub
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Toftegårdens 4H klub indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 15. aug 2021
Antal samlere: 5 voksne og 16 børn
Antal sække: 16

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer