Tilmelding
Facebook
Instagram

Affaldsmængden er reduceret


12. jun 2022

Hvidovre Amatørscene var for 4. år i træk ude at samle henkastet affald med Ren Natur ved Vestvolden. De 9 deltagere samlede d. 12. juni 4 sække affald. De fandt cigaretskod, plastik, vådservietter, papir, hjul til knallert, dåser, flasker, underlag til telt og en stor kæde med hængelås.

Deltagerne fortæller: ’Vi havde nogle hyggelige timer i naturen. Vi er stadig forundrede over, hvad folk kan komme til at tabe i naturen. Dejligt med Ren Natur, så vi kan holde affaldet nede. Vi fortæller alle der gider høre på det, at vi også har været med i Ren Natur i år, og hvad vi finder af affald. Det er 4. gang Hvidovre Amatørscene deltager, og vi har fået den samme rute. Det giver rigtig god mening, for vi kan se at mængden af affald er reduceret. Motivationen for deltagelse er at se, hvor meget vi får indsamlet af affald.’

Deltagerne fortæller at det bedste ved deres forening er at de har et fantastisk godt sammenhold. Sponsormidlerne skal bruges til at dække udgifter i forbindelse med foreningens kerneydelse, nemlig at spille teaterforestillinger for publikum.

Hvidovre Amatørteater
Herunder har vi samlet nogle nøgletal for Hvidovre Amatørteater indsamlingsdag. Vi takker for jeres indsats.
Dato for indsamling: 12. jun 2022
Antal samlere: 9
Antal sække: 4

Det var ikke muligt uden gode venner


Ren Natur har både nationale og lokale sponsorer.
Du kan læse mere om de virksomheder som sponsorerer
Ren Naturs affaldsindsamlinger og er med til at føre midler ud til foreningslivet i hele Danmark.

Vores sponsorer